Info

Saimaan Noutajat ja Labradorinnoutaja kerho järjestää WT SM-kokeen Mikkelin Tertin Kartanon kauniissa miljöössä perjantaina 21.07.2023.

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääset kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä.

Yleisö saa tulla seuraamaan koetta ja nauttimaan tunnelmasta.


Koepaikan osoite: 

Kuopiontie 68
50350 Mikkeli

Ajo-ohje: 

Tertti sijaitsee 7km Mikkelin keskustasta Kuopion suuntaan. Helsingistä matkaa tulee 230 km, Kuopiosta 154 km, Jyväskylästä 110 km sekä Kouvolasta ja Lappeenrannasta 110 km. Saapuessasi etelästä: Uuden tielinjauksen vuoksi saapuminen Tertin kartanoon on muuttunut. Valtatie 5:ltä käänny liittymästä 27 oikealle tielle 4500 suuntaan Visulahti, Oravinmäki, Launiala. Käänny liikenneympyrän kolmannesta liittymästä oikealle suuntaan Visulahti. Aja noin 2,5 km, jonka jälkeen käänny vasemmalle tielle Kuopiontie.

Koordinaatit: 61.705376, 27.382111

Kokeen P-paikka

Tertin kartanon oma pysäköinti alue jätetään kartanon omien asiakkaiden käyttöön ja kokeeseen tulijoiden P-paikka on kyltitetty koirakuvin ja sijaitsee Tertin Kartanolle johtavan tien oikealla puolella, pienellä pellolla. n. 200 m itse Tertin Kartanon piha-alueelta. 

Alue on niitetty pelto. 


Tuomarit:

Tuomareina kokeessa toimii: 

  • Janne Lähteenaro
  • Heli Siitari

Valitettavasti tähän arvokokeeseen ulkomainen tuomari jouduttiin perumaan. 

Vastaava koetoimitsija: Johanna Laaksonen

Koesihteeri: Tiina Marttinen


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kokeeseen tapahtuu koekalenterin kautta 09.06. - 07.07. välisenä aikana.

Kokeeseen ovat oikeutettuja ilmoittautumaan Suomessa rekisteröidyt noutajat, jotka ovat saavuttaneet KVA-WT arvon tai vähintään yhden VOI1-tuloksen WT-kokeessa, joka on saatu kokeen ilmoittautumisajan päättymistä edeltävän 12 kuukauden aikana. Mikäli kokeeseen osallistuvaa koiramäärää on tarpeen rajoittaa, tulee kokeen järjestäjän sopia asiasta rotujärjestöjen kanssa. Tällöin koepaikat täytetään alla olevan taulukon mukaan laskettujen pisteiden perusteella. Tuloksissa huomioidaan viiden parhaan NOWT saadun koetuloksen mukaiset pisteet, jotka on saatu kokeen ilmoittautumisajan päättymistä edeltävän 12 kuukauden aikana. KVA-WT koira pääsee kokeeseen ilman karsintaa, kun sillä on yksi pisteisiin oikeuttava tulos, joka on saatu yllä mainittuna ajanjaksona. Tasapistetilanteissa kokeen järjestäjä suorittaa arvonnan. Edellisen vuoden WTWmestarilla on oikeus osallistua kokeeseen ilman tulosvaatimuksia. 

Tulos              Pisteet 

KVA-WT               6 

VOI1 + sert          6 

VOI1 + varasert 5 

VOI1                         4 

VOI2                         2 

VOI3                         1


Majoitus:

Mikkeli tarjoaa monenlaista koiraystävällistä majoitusta, näistä vaihtoehdoista lisää majoitus kohdasta.


Tervetuloa kesällä kauniiseen kartano miljööseen Mikkeliin.