Yleisinfo

Yleisö on tervetullut katsomaan koetta. Kokeen ilimootustaulu löytyy Helaravintolasta, karttakuvassa numerolla 22 muonituskeskus, jossa myös viikonlopun Lentohotellilla olevat ruokaalut. Alla Lentohotellilla tarjottavien ruokaalujen aikataulua. 

Näiden ruokailujen lisäksi perjantaina ja lauantaina saa koepaikalta ostaa keittolounaan 10€ sis. leivän ja juoman, maksu käteisellä. Lounas on tarjolla molempina päivinä klo 11-13. Kisaajille onkin jo lähtenyt tietoa, että on mukavaa, jos ilmoitatte etukäteen (heli.pitkajarvi@lakeudennoutajat.fi) syöttekö lounaan, niin kokit tietää varautua ennakkoon. Lounaan voi ostaa myös yleisönä olevat.

Saunat lämpiää perjantaina klo 17-19 ja lauantaina klo 16-18. Nyt on sekä miehille että naisille omat saunat. Naisten sauna on linnarakennuksessa karttakuvassa nro 18 ja miesten sauna löytyy muonituskeskuksen alakerrasta.

Camping-alue tulee kurssiosaston parkkialueelle.

Koepaikalla autot parkkeerataan tulosuunnassa tien oikeaan reunaan (kosteikon puolelle), siten, että muu liikenne sopii kulkemaan. Autoja ei myöskään jätetä tien varrella oleviin liittymiin. Koemaastot sijaitsevat Kauhavan Ohranevalla, Viinikantie 604.