WT-mestarit vuosien varrelta

Noutajien WT-mestaruudesta on kisattu vuodesta 2017 alkaen. Ensimmäinen WT-mestaruuskoe järjestettiin Ikaalisissa ja kisaan osallistui 18 koirakkoa. Sittemmin osanottaja määrä on noussut hitaasti.

Vuoden 2020 WT-mestari ja WTW-20 on FI KVA FI KVA-FT FI KVA-WT Batmoors' Black Isle Chandler "Haamu" ja Maarit Nikkanen. Toiseksi sijoittui FI KVA Kulteen Baron ja Petri Paavola. Kolmenneksi tuli Biamin Juicy Chili ja Maarit Saarinen.
Vuoden 2019 WT-mestari ja WTW-19 on Brookbank Diesel ohjaajanaan Teijo Kostian. Toiseksi sijoittui FI KVA Weljesten Nuttet au ja Sari Lehtonen-Lammi, kolmanneksi FI KVA Kulteen Baron ja Petri Paavola.
Vuoden 2018 WT-mestari ja WTW-18 on FI KVA Demon Eye's Witch Hunt ja Riitta Väisänen. Toiseksi sijoittuivat FI KVA Doubleuse Easter Rocket ja Minja Vitikka, kolmanneksi FI KVA NM-17 Watermark's Texas Hold'em ja Esa Valkonen.
Vuoden 2017 WT-mestari ja WTW-17 oli Weljesten Maximus Au "Masi" ja Minna Saksi. Toiseksi tulivat FI KVA FI KVA-FT FI KVA-WT Batmoors' Black Isle Chandler "Haamu" ja Maarit Nikkanen. Kolmas oli FI KVA FI KVA-WT Demon Eye's Freewill ja Mari Koivisto. Neljäntenä finaaliin pääsivät vuonna 2017 Mehtälammen DIxie ja Pekka Tuomi.